CALATORESTI IN DUBAI?
VIZA PENTRU E.A.U. CU 100 EUR
Suntem recomandati de catre Ambasada Emiratelor Arabe Unite din Bucuresti

Click aici sa vezi recomandarea noastra Garantat banii inapoi

Ai nevoie de Viza pentru Dubai in cateva zile?

Ai NOROC! Noi putem face acest lucru!

Fie ca vizitezi sau esti doar in tranzit spre Dubai sau Emiratele Arabe Unite, iti poti depunde cererea si poti primi viza intre 5 si 10 zile lucratoare - fara sa iti trimiti pasaportul pentru stampila.


Viza pentru Dubai este valabila pentru 60 de zile de la data emiterii si 30 de zile de la data intrarii

Documente necesare: o copie clara a pasaportului valabil ( paginile care contin fotografia ta, data nasterii, tara de origine etc. ) in format jpg si durata sederii

Te rugam sa citesti informatiile si regulamentul inainte de a aplica pentru viza


Acum iti putem obtine viza turistica pentru E.A.U pentru doar 100 euro. Grabeste-te, oferta este limitata!

Aplica online Contactateaza-ne

Clientii nostri povestesc

Servicii Excelente, foarte rapizi si de incredere. De acum inainte voi apela numai la ei.
Sofia Vilon Bulgaria
Am aflat despre voi de la Ambasada Emiratelor Unite, care va recomanda ca si furnizor de viza pentru E.A.U. Va multumesc mult pentru ajutor. Nu am mai avut parte de o experienta asa rapida inainte... mi-ati depasit asteptarile! Procesul a fost rapid si simplu. Va multumesc mult inca odata!
Violeta Marin Romania
Va multumesc pentru serviciile prompte. Intregul proces a durat mai putin de 72 de ore. Felicitari!
Marius Istrate Romania
Cea mai rapida modalitate pentru a calatori in Dubai. Aplica pentru viza online chiar acum

Informatii si Regulament

Regulament pentru a aplica pentru viza

Pasaportul trebuie sa fie valabil pentru cel putin inca sase luni dupa momentrul intrarii pe teritoriul E.A.U.

Cu pasaport temporar nu se poate obtine viza

Persoanele care se afla deja pe teritoriul E.A.U. nu pot primi o noua viza pana nu parasesc E.A.U.

Taxa pentru viza nu este rambursabila in cazul neobtinerii vizei pana la data inceperii calatoriei

Garantam rambursarea taxei de viza in cazul respingerii acesteia de catre autoritati, cu exceptia cazului in care pasagerii au comis infractiuni sau au avut probleme cu autoritatile din Emirate, care au stat/lucrat ilegal (fara acte) in Emirate.

Procesarea vizei( intre 5 - 10 zile lucratoare ).


Informatii pe care trebuie sa le cunoasteti inainte de a aplica pentru viza

O Viza Turistica este valabila pentru 30 de zile din momentul intrarii pe teritoriul E.A.U si poate fi prelungita cu inca 30 de zile inainte de data expirarii.

Cererile pentru prelungirea vizei pot fi facute cel mai tarziu 7 zile lucratoare inainte de data expirarii celei vechi.

Viza Turistica este valabila doar pentru o singura intrare.

Nu sunt necesare vize separate pentru copii trecuti pe pasaportul mamei.

Copiii cu pasapoarte separate au nevoie de viza individuala.

Daca depuneti o cerere pentru copilul dvs., Serviciul de Imigratii din E.A.U solicita si ceritificatul de nastere al copilului, in cazul in care nu au acelasi nume de familie. Va rugam sa adaugati si certificatul de nastere al copilului in momentul depunderii cererii.

Va recomandam sa aplicati pentru viza cu cel putin doua saptamani inainte de data la care trebuie sa ajungeti in aceasta tara.

Departamentul de Imigrari din Dubai este deschis de duminica pana joi.

Aprobarea Vizei tine exclusiv de Departamentul de Imigrari si nu de FlyTime. Noi nu putem garanta ca toate aplicatiile vor fi aprobate in timp. Din momentul in care cererea pentru Viza a fost trimisa Departamentului de Imigrari, taxa aplicata nu este rambursabila indiferent daca aceasta este sau nu acceptata sau nu mai puteti efectua calatoria din diverse motive.

In cazul in care cererea dumneavoastra va fi repinsa, va vom furniza actele primite de la Departamentul de Imigratie ca dovada.

Odata ce viza a fost aprobata va vom trimite pe e-mail o copie a acesteia din moment ce aplicarea se face online. Tot ce trebuie sa faceti este sa printati copia primita, si odata ce ajungeti la aeroport puteti merge direct la “Control Pasapoarte”.

E.U.A are reguli foarte stricte pentru cei care depasesc perioada de sedere permisa. Persoanele care incalca aceasta regula risca penalizari de 300 de dolari pe zi si o amenda cuprinsa intre 5 000 – 10 000 dolari. Serviciul de Vize Dubai isi rezerva dreptul de a aplica legile acestei tari pentru cei care depasesc termenul de sedere. Acestia vor fi trimisi in inchisoare.

Fly Time NU isi asuma raspunderea pentru orice pierdere suferita de catre client/clienti in urma neemiterii/neaprobarii vizelor in timp util.

CEL MAI RAPID MOD DE A AJUNGE IN DUBAI
Aplica online pentru viza chiar acum

Intrebari frecvente despre E.A.U si viza Dubai
contactati-ne pentru alte intrebari

De ce ar trebui sa folosesc sistemul de aplicare online?

Aplicand online puteti face totul de acasa sau de la birou. Toate documentele vor fi procesate online. Nu trebuie sa trimiteti documente sau sa stati la rand, in fata ambasadei. Va puteti printa singuri viza primita pe e-mail, inainte de plecare.

Cand pot sa aplic pentru viza?

Aplicarea pentru viza ar trebui facuta cu maximum 58 de zile si minimum 7 zile lucratoare inainte de calatorie.

Este obligatoriu achizitionarea acestui serviciu impreuna cu alte servicii (bilet de avion si/ sau cazare)?

Va punem la dispozitie servicii de cazare si bilete de avion prin sistemul nostru de rezervare online flytime.ro, dar nu este necesara achizitonarea impreuna.

Voi primi sigur viza daca aplic online? Daca primesc viza, intrarea in E.A.U este garantata?

Emiterea vizei si al pasaportului este in totalitate la discretia Autoritatilor E.A.U, si acestia au ultimul cuvant de spus chiar si atunci cand viza este valabila.

Pasaportul meu expira in curand - mai pot inca sa obtin viza?

E.A.U cere ca pasaportul sa fie valabil pentru inca 6 luni dupa data intrarii. Va rugam sa verificati acest aspect si sa il reinnoiti inainte de a aplica pentru viza.

Copii si infantii au nevoie de viza?

Toti pasagerii, inclusiv copii si infantii, au nevoie de viza pentru a intra in E.A.U.

Trebuie sa imi trimit pasaportul pentru a primi stampila inainte de a pleca in calatorie?

Utilizand serviciul nostru veti primi o viza electronica prin e-mail. Trebuie doar sa o printati pe aceasta inainte de a pleca.

Daca doresc sa ma opresc in Dubai atat la plecare cat si la intoarcerea din calatoria mea, am nevoie de viza pentru fiecare intrare?

Viza este valabila pentru o singura intrare. Este necesara o viza noua de fiecare data cand intrati pe teritoriul E.A.U. Puteti aplica pana la doua vize prin intermediul flytime.ro, dupa ce ati finalizat prima aplicare trebuie doar sa reluati procesul pentru a obtine o a doua viza. Va rugam sa tineti cont de faptul ca, daca ultima calatorie in E.A.U a durat mai mult de 25 zile, 30 de zile de la data plecarii din E.A.U. nu mai puteti aplica pentru o noua viza. Promotia "Banii inapoi" nu se aplica in acest caz, respingerea vizei fiind evidenta.

Taxa de viza imi va fi restituita daca cererea mea va fi respinsa sau neaprobata la timp?

Daca cererea este abandonata sau viza nu este eliberata in timp util de catre autoritati, taxa nu este rambursabila.

Daca viza este respinsa de catre autoritati, garantam returnarea taxei de viza cu exceptia cazului in care pasagerii au comis infractiuni sau au avut probleme cu autoritatile din Emirate, care au stat/lucrat ilegal (fara acte) in Emirate.

Cum pot sa ofer feedback pentru serviciile achizitionate?

Va rugam sa ne trimiteti toate comentariile pe office(at)flytime.ro

CEA MAI RAPIDA MODALITATE PENTRU A MERGE IN DUBAI
Aplica online chiar acum

Aplica online pentru viza de Dubai - E.A.U.

Contacteaza-ne

Lasa-ne un mesaj

Va multumim, mesajul a fost expediat.

Nume E-Mail Telefon
Mesaj TRIMITERE

Alte Contacte si Servicii Online

REZERVA-TI ZBORUL REZERVA-TI HOTELUL REZERVA-TI CITY BREAK-UL